DSC 0980#VIANEN 30 juli 2013 - Op een bedrijventerrein in Vianen is dinsdagmiddag een wietkwekerij ontdekt. In een leegstaand pand aan de Marconiweg stonden tientallen planten.

De recherche is ter plekke bezig met onderzoek. De planten zullen later vandaag vernietigd worden.

Foto Koen Laureij

Chinook hc2 za682 arp#HOUTEN 27 maart 2013 – Gisterenavond heeft de luchtmacht een oefening gehouden boven Houten. Personeel van de Koninklijke Luchtmacht moet altijd goed zijn voorbereid op een eventuele inzet waar ook ter wereld. Vandaag is niet te zeggen wat het conflict van morgen is. Trainen in binnen- en buitenland is daarom van essentieel belang. Bemanningen van Apache gevechtshelikopters en Chinook transporthelikopters volgen de komende weken een cursus tot helikopter wapeninstructeur en oefenen daarvoor tot en met 29 maart in verschillende (laagvlieg)gebieden in Nederland, gisteren was dit boven Houten.

Om zowel nationaal als internationaal bij te dragen aan vrede en veiligheid is het nodig dat vliegers hun geoefendheid op peil houden. Vliegtuigen en helikopters van Defensie doorkruisen daarvoor dagelijks het luchtruim.

Lees meer: Helikopterbemanningen trainen op hoog niveau

112-Lekstroom is ook op twitter, volg ook ons twitter account op www.twitter.com/112Lekstroom en blijf op de hoogte van het laatste 112-Nieuws uit de regio. Ook via www.facebook.com/112Lekstroom zijn wij berijkbaar.

Volg 112-lekstroom.nl ook via Twitter en blijf op de hoogte van het laatste 112-nieuws. Ons Twitter adres is www.twitter.com/112Lekstroom Of via de twitter app @112Lekstroom. 

Wij hebben sinds kort ook een 112-Lekstroom.nl facebook pagina. www.facebook.com/112Lekstroom Neem snel een kijke en like onze pagina.