gezocht getuigen#HOUTEN 25 januari 2013 - De politie zoekt de bestuurder van een zwarte scooter die dinsdag 22 januari was betrokken bij een ongeluk met een fietsster op de Mereveldseweg. Daarnaast wil de politie graag de behulpzame bestuurder van een grijze auto spreken.

Bestuurder zwarte scooter rijdt door

Rond 09.00 uur fietste een 26-jarige vrouw uit Houten over de Mereveldseweg richting Utrecht. Net voorbij de Marsdijk werd de vrouw plotseling van achteren aangereden door de bestuurder van een zwarte scooter. De fietsster kwam ten val. De scooterbestuurder reed na het ongeval door.

Forse verwondingen opgelopen

Een bestuurder van een grijze auto was getuige. Hij stopte wel en hielp de gevallen vrouw. Hij bracht haar samen met haar fiets naar huis. Daar kreeg de vrouw behoorlijk pijn aan haar rug en werd naar de huisartsenpost gebracht. Daar nam de pijn nog meer toe, waarna zij met een ambulance naar het Oudenrijnziekenhuis vervoerd. Na onderzoek bleek dat de Houtense een gekneusde rug, gekneusde ribben en een hersenschudding had opgelopen. De vrouw deed woensdag 23 januari aangifte van verlaten plaats ongeval bij de politie in Houten.

Oproep bestuurder zwarte scooter en grijze auto

De politie wil graag in contact komen met de behulpzame bestuurder van de grijze personenauto. Hij kan een belangrijke getuige zijn. Daarnaast roept de politie de bestuurder van de zwarte scooter op zich te melden. Beiden kunnen zich melden bij de politie Houten, via het telefoonnummer 0900-8844